چرا شرکت ها به مشاور سئو نیاز دارند؟
اگر وبسایت شما در اولین صفحهی نتایج جستجو در گوگل، بینگ و یا یاهو نمایش داده نشود، مشتریان بالقوهی شما نخواهند فهمید که شما حتی وجود دارید. قابل رویت بودن در موتورهای جستجو برای سایت شما بسیار ضروری است. زیرا باعث افزایش آگاهی کاربر در خصوص برند شما میشود و همین منجر به افزایش فروش خواهد شد. سئو سایت فرآیندیست که نیاز به زمان دارد. اگر زمان کافی برای انجام این فرآیند را ندارید، باید از یک کارشناس، مشاوره سئو بگیرید. یک مشاور سئو موظف است شما را با بهترین راهکارها آشنا سازد و بهترین مشاوره در زمینهی سئو و بهینه سازی سایت را به شما بدهد.
مشاوره سئو شغلیست که در آن متخصص یا مشاور سئو سایت را بازبینی و تجزیه و تحلیل میکند. بر اساس تجزیه و تحلیلها، به صاحبان کسب و کار راهنمایی و نکات تخصصی در جهت بهبود کیفیت، بالا رفتن رتبه بندی و به دست آوردن ترافیک طبیعی موتورهای جستجو برای سایت میدهد.
چد نکته برای مشاوره سئو موفق
۱- درک اهداف بازاریابی مشتریان
یک مشاور سئو به خوبی نیازهای مشتریان، اهداف، جایگاه رقابت صنعت، بازار هدف، محصولات خاص و مهم را میشناسد.
۲- بهینه سازی صفحه وب
استفاده از المانهای سئو درون صفحه از قبیل هشتگها، تصاویر، ساختار و فرمت متون و غیره در حین تولید محتوا از اهمیت بسیاری برخوردار است. استفاده از عبارات دارای کلمه کلیدی و کلمات کلیدی هم معنا بسیار کاربردی میباشد.
۳- جستجو و تجزیه و تحلیل کلمه کلیدی
کلمات کلیدی را جستجو کرده استراتژی اولویت بندی آنها را در روند کار خود قرار دهید. کلمات کلیدی پر رقابت، کلمات کلیدی پر سود، کلمات کلیدی با ارزش تبلیغاتی بالا و کلماتی با جستجوی ماهانهی بالا را پیدا کرده و تجزیه و تحلیل کنید.
۴- نقشه برداری کلمات کلیدی
برای هر صفحه وبسایت باید یک نقشهی کلمات کلیدی اختصاص داد. برنامه ریزی کلمات کلیدی و اجرای آن از پیش آمدن برخی مشکلات جلوگیری میکند. همچنین باعث قوی شدن محتوا خواهد شد.
۵-گرفتن رتبهی بالاتر در گوگل
برای گرفتن ۱۰ رتبهی برتر گوگل، کلمات کلیدی پولساز در صفحهی اول سایت، صفحات فرود درونی، الهام گرفتن از مقالات منتشر شده و پستهای وبلاگها، هرگز نباید نادیده گرفته شوند.
بخوانید: چگونه رنک گوگل را بالا ببریم؟
۶- تمرکز بر تجربه مشتری
مشاور سئو باید بداند که با بهینه سازی تجربه ورودی کاربران وبسایت، جلوگیری از ترک کردن سریع وبسایت توسط کاربران، افزایش بازدید سایت، سپری کردن زمان بیشتر در سایت، افزایش نرخ کلیکی در موتورهای جستجو (SERP) و غیره، میتواند تاثیر بسیار مثبتی بر روی افزایش درآمد از طریق سایت داشته باشد.
۷- شناسایی مسائل تکنیکی سئو و حل کردن آنها
شناسایی و بر طرف کردن تمامی پیغامهایی که میگیریم، تمامی آنها در جهت کمک به بهبود سئو است. ۴۰۴ errors، ۳۰۱/۳۰۱ redirects، crawl errors، لینکهای خراب، خطاهای سرور، دو نسخهای شدن متن، نقشهی اشتباه در سایت، مشخصهی Alt گم شده، ساختار ضعیف URL، سرعت بارگذاری ضعیف وبسایت و غیره، همگی باید بر طرف شوند. توجه نکردن به این عوامل میتواند عامل سقوط تدریجی یک وبسایت باشد.
۸- کامل کردن آنالیز رقابتی آنلاین
از منابعی نظیر spyfu.com، Compete.com، Semrush.com برای مقایسهی وبسایت با دیگر وبسایتها برای تعیین نقات ضعف و قوت، بک لینکها و غیره میتوان استفاده کرد.
۹- آگاهی داشتن بر روند سئو شرکتها و صنایع
یک مشاور سئو باید از تمامی نکات سئو، الگوریتمهای گوگل و به روز رسانیهای آنها از جمله Rankbrain، Caffeine، Hummingbird، Panda ، Penguin و غیره آگاهی داشته باشد. دانستن اینکه این الگوریتمها چه هستند و چطور کار میکنند و داشتن آگاهی کافی در این زمینه، از تخصصهای یک مشاور سئو است.
۱۰- مهارتهای کپی رایت
عناوین، تگهای متا، پاراگرافهای عناوین فرعی را باید بسیار جذاب و موثر نوشت. از یک زبان نوشتاری طبیعی استفاده کنید زیرا که این لحن در جستجوی صوتی نیز بسیار به کار برده میشود. لحن گفتار یکی از مواردیست که میتواند کاربر را در سایت شما نگه دارد و یا اینکه از سایت شما فراری بدهد.
۱۱- ایجاد ایدههای جدید در نوشتن محتوا: توسعهی محتوا
برای نوشتن به صورت مرتبط، اصیل، خاص، ارزشمند به لحاظ تبلیغات، محتوای قوی، موثر اما کوتاه، تحت آموزش و تمرین قرار بگیرید. شکافهای محتوا که نیاز به بهبود دارند را پیدا کنید و روی آنها کار کنید.
بخوانید: تاثیر محتوای تبلیغاتی در بنر ها
۱۲- توسعهی فراخوانی برای اقدام (CTA)
به عنوان یک مشاور سئو نباید فراموش کنید که بر روی اهمیت و منفعت خصوصیاتی که نرخ تبدیل را افزایش میدهند حتما تاکید کنید. پیشنهاد خاص برای فروش مطرح کنید، با نیاز مشتریان همدردی کنید و راه حلی فوری را با آنها مطرح کنید. از این طریق میتوانید آنها را بیشتر با خود همراه کنید.
۱۳- آشنایی داشتن با سیستم مدیریت محتوا (CMS)
شاخصهای عملیاتی را بشناسید. با مزایا و معایب سیستم مدیریت محتوا آشنا شوید: WordPress، Drupal، joomla، Concrete5، DotNetNuke.
۱۴- طراحی و توسعه وبسایت
داشتن درک کلی از فرآیند توسعه و طراحی وبسایت، کلمات فنی، داشتن مهارتهای پایه در زمینهی کدگذاری HTML، آشنایی با Cascading Style Sheets، چیدمان صفحه و المانهای طراحی گرافیک، لازمهی کار یک مشاور سئو است.
۱۵- به کار بردن تکنیکهای پیشرفته سئو
استفاده از متدهای پیشرفته برا افزایش قابلیت رویت در موتورهای جستجو منجر به این نکات میشود: ویژگیهای اسنیپت، محتوای غنی، پنل دیداری دانش گوگل و باکس پاسخهای کوتاه گوگل.با نصب کردن نشانههای HTML از موارد بالا پشتیبانی کنید.
۱۶- استفاده موثر از ابزار سئو
به عنوان یک مشاور سئو باید اطلاعات را تفسیر کرده و خصایص آنها را توضیح دهید. Google Webmaster tool، Google Analytics، bounce rate، crawl errors، SEO Queries، Impressions.
در خصوص ابزار برگزیده میتوان از موارد زیر نام برد:
Noblesamurai.com، Opensiteexplorer.com، Majesticseo.com، Ahrefs.com، Alexa.com، Moz.com، Gtmetrix.com، Screamingfrog.co.uk، Sproutsocial.com، Spyfu.com، Ubersuggest.io
بخوانید: باید ها و نباید های رنگ و فونت در سئو
۱۷- تمرکز کردن بر روی جستجوی موبایلی
از یک طراحی پاسخگو برای وبسایت استفاده کنید. طرحی که با موبایل سازگار باشد. بر روی سایت خود برای دسترسی به بالاترین جستجو در موبایل کار کنید. محتوا را به نحوی بهینه سازی کنید تا در جستجوی صوتی در ایندکس کردن گوگل، سریعا به عنوان نتایج جستجو نشان داده شود.
۱۸- مشاوره برای برندسازی
اصول اولیه نام تجاری کسب و کار خود را در راستای آگاهی از ساخت برند، اعتبار، سندیت و قابل رویت بودن به صورت آنلاین، مورد بحث قرار دهید. موجودیت دیجیتالی برای نام تجاری کسب و کارتان ایجاد کنید تا مخاطبین بدانند که در دنیای دیجیتال، شما را با چه اسمی میتوانند دنبال کنند.
بخوانید: این ابزارهای برندسازی محرمانه اند
۱۹- امنیت وبسایت
یک مشاور سئو باید در تامین امنیت مشتریان وبسایت تلاش کند. از پروتکلهای امن استفاده کند. لاگین و پسوردهای امن برای سایت ایجاد کند. نرم افزارها را به روز نگه دارد. دائما از وبسایت و اطلاعات آن بکاپ تهیه کند.
۲۰- دامنه و هاست وبسایت
هاست وبسایت را مرور کردن، جدید کردن دامنه و وضعیت ثبت دامنه، همگی باید توسط یک مشاور سئو تحت کنترل باشند. برای هاستینگ وبسایت موثر و مفید یک شرکت پیشنهادات مفید ارائه دهید. اطمینان حاصل کنید که مشتریان کاملا تحت کنترل هستند.
۲۱- تیم پشتیبانی دیجیتال مارکتینگ
مشاور سئو باید با تیم پشتیبانی دیجیتال مارکتینگ شرکتها همکاری داشته و مشاوری موثر در این زمینه باشند. اعضای تیم معمولا متشکل از صاحب اصلی کسب و کار، طراح سایت، آژانس دیجیتال مارکتینگ، تیم شبکه های اجتماعی و احتمالا یک مسئول کپی رایت و اینفلوئنسر میباشد. مشاور سئو باید در تمامی جلساتی که از طرف آن شرکت برگزار میشود حضور داشته باشد تا در جریان تمامی امور قرار گیرد و از این طریق همکاری موثری با آنها داشته باشد.
بخوانید: اشتباهات رایج دیجیتال مارکتینگ
منبع: آپراک
نظرات و سوالات کاربران